2019. április 4., csütörtök

Budapesten lép fel az Omega - jegyinfo itt



OMEGA & NAZARETH
  1. november 8. (péntek), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna
Megható Omega dalok ITT.

Az ősz legizgalmasabb rockkoncertjén legendák találkoznak 2019. november 8-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Az Omega zenekar legújabb idei show-ja, a szintén több mint 50 éves skóciai rockbanda, a Nazareth koncertjével kezdődik.

Az Omega együttes popkultúránk vitathatatlanul kortalan klasszikusa. Világszinten is különlegesnek számít 57 éves pályafutásuk, a mai napig aktívan koncerteznek, nemcsak itthon, hanem egész Európában. Berlin, Prága és Pozsony szinte hazai pályának számít, de a felvidéki és erdélyi bulik hangulata is egészen különleges.

Az elmúlt másfél évtized számos újdonsággal szolgált, bizonyítva a karizmatikus zenekar megannyi slágerének erejét és változatosságát. A 2019-es Tűzvihar turné igazi főszereplője a rock, a harmóniák és a mindenki által ismert és kedvelt Omega.

A koncertsorozatban a progresszívebb időszak dalai szólalnak meg, modern, lüktető hangszereléssel. A műsoron szereplő legrégebbi szám ugyan több mint 50 éves, de egy kicsit sem lóg ki a sorból, a mai fülnek is kellemes, egyszerű szavakkal mesél, és remek hangulatot áraszt.

Klikk a teljes anyagért
Jegyinfo itt



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése