2015. május 1., péntek

Mihály Tamás megszólalt - ezért nem lép fel az Omega tagjaival

Felcsút, Orbán házának végében lévő stadion.. Itt lép fel az Omega egyik fele. És a másik miért nem?

Mihály Tamás a Klubrádióban válaszolt Dési Jánosnak.

Nyomj egy lájkot, ha kedveled az Omega együttes dalait.

Omega kiadványok, érdekességek - KLIKK.

Jegyek ITT a felcsúti koncertre.




4 megjegyzés:

  1. Demokratikus elvek szerint valahogy nagy nehezen felül kéne emelkedni a politikán.
    Ellenzéki rajongók szerint hiba, kormánypárti rajongók szerint jó döntés. Omega szerint vagy szimpátia nyilvánítás , vagy politika mentes döntés. A demokratikus elvek szerint bármelyiket el kell tudni fogadni. Nehéz, de valahol el kell kezdeni!

    VálaszTörlés
  2. A ZENÉSZ dolga a zenélés ....ahol erre módja van azzal élni kell ! ezért nincs értelme politikát keresni, vagy látni abban ,ha emberek élvezik azt amit csak Ők adhatnak meg nekik! A politikai hovatartozást ,véleményt egy zenész is kifejezheti ,szíve joga és erre módja is van bárhol máshol ,de egy koncerten MINDENKINEK szól a zene ..ezért hibának tartom ,ha egy zenész azért nem zenél mert a politikai nézetei nem engedik ...ezzel olyanokat károsít meg akik poltikailag máshogy gondolkodnak ,de a zenéjét csodálják! "Demokratikus elvek szerint valahogy nagy nehezen felül kéne emelkedni a politikán. " ebben tökéletesen egyetértünk boros2243 - el !

    VálaszTörlés
  3. Szeretem az Omegát, szeretem a zenéjüket, Mihály Tamást is. Nagyon nem szeretem, ha a zenészek politikai gyűléseken kiállnak, hogy lássák őket, mert csak eszközként használják fel. Ha nem akar politizálni egy zenész, akkor mindenütt fel kell lépni, főleg egy 5 tagú együttesnek, mert lehet, hogy 5 féle nézetük van politikailag.

    VálaszTörlés
  4. A Bródy is elment Székelyföldre, te is nyugodtan elmehetnél Felcsútra. Őszintén mondom, nagy csalódás vagy számomra. Régen is hakniztál, pedig diktatúra volt. Budapesten sem lépsz fel, mert Orbán a miniszterelnök és Tarlós a főpolgármester?
    Tudod mit? Maradj is otthon, nem vagyunk rád kíváncsiak. Csak figyelj rá, melyik rádiót hallgatod, melyik TV-t nézed, nehogy félrevezessenek.

    VálaszTörlés