2015. december 7., hétfő

Mihály Tamás megszólalt: "De hát ez HAZUGSÁG!"

Mihály Tamás hivatalos oldalán fogalmazta meg álláspontját, amit változtatás nélkül közlünk.

Omega kiadványok, érdekességek ITT.


Omega kiadványok a Libri oldalán.

Omega érdekességek a Lira.hu-n.


"Egy egész hétvégét gondolkoztam azon,hogy válaszoljak e arra a guszta kis interjúra,amit Kóbor az MTI-nek adott,és több internetes portál átvett

Meg hogy válaszoljak e egyáltalán...

Mivel velem az MTI nem csinál interjút,marad a Facebook,

Az a helyzet,hogy amiket mond,az nem érinti meg Mari nénit Kabátgöröngyösön,nem érdekli az embereket,akik megpróbálnak túlélni,akiknek kisebb gondjuk is nagyobb annál,hogy megint egyszer lehúzza a rókáról a hetvenhetedik bőrét ezekkel az "ÚJ"lemezekkel. A fiatalokat egyáltalán nem érdekli az Omega, erre a nyári Budapest Park koncert fényes bizonyítékot adott.Akkor kinek címezte, amit mondott?

Ez az interjú elsősorban nekem szólt, meg persze a Molnár Gyurinak!

A párszáz, esetleg ezer igazi rajongó csak hüledezik,hisz ők tudják,hogy nem mond igazat.

Azt állitja,hogy mi a kilencvenes évektől már nem vettünk részt a közös munkában,és minket Szekeres és Küronya váltott fel.Ez van különben feltüntetve a most megjelent angol nyelvű válogatáslemezen is. De hát ez HAZUGSÁG!!!! Egészen 2012-ig együtt zenéltünk,erre van néhány százezer tanúm.A most megjelent 4 CD-nek

legalább a felét,de lehet hogy többet Én irtam, játszottam,és a mások nótáit is!!

Hol van Presser Gábor neve? Ő is ott volt.

Ez annyira durva,hogy sajnos kénytelen vagyok ügyvédhez fordulni,és az előadói jogaimat megvédeni,úgyhogy ebből per lesz.

Sajnos ide jutottunk,de amig csak csúnyákat mondott rólam,magamban legyintettem,hogy csak egy vénember szánalmas fecsegése.(lásd fonyódi közönségtalálkozó hangfelvétele),de ez a mostani akció már sokkal több annál.Ez az előadói jogok semmibevétele,hazudozás,hitelrontás.Ezért bizony felelni kell!!!

És nem a pénz vezérel,hanem hogy nyilvánosan kelljen bocsánatot kérnie azért,hogy valótlanságokat állitott.A CD boritó fényképen sem vagyunk rajta,még szegény Benkő Laci sem,pedig Ő mostanában nagy barátja.(nem mindig volt ez igy!!)

Mi lesz a készülő Testamentum lemezzel?Azt is egyedül irja majd?Mihály Tamás,és Molnár György nélkül???

Omega János mindent tud? Ő egyszemélyben?

ennyit a "csapatmunkáról"......

Amit tönkre lehet tenni, azt tönkre is teszi.....

Lelke rajta.

Javasolnám az általa eröltetett szoborparki koncertet,és utána beállhatna a többi huszadik századi elkopott,elfeledett ikon közé,a semmi közepén.

Végezetül kérnék valamit.Nem szoktam kérni senkit,hogy ossza meg ezt-vagy azt,de ez az irás szeretném,ha sok emberhez eljutna,ezért ha gondoljátok osszátok meg.

Előre is kösz.

Mihály Tamás"

7 megjegyzés:

  1. KOBOR nem = az OMEGÁVAL!

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom, ami történt. Próbáljátok a perek előtt még leülni egymàssal. Ti így együtt voltatok és lehettek az Omega. Az

    VálaszTörlés
  3. Sajnálom, ami történt. Próbáljátok a perek előtt még leülni egymàssal. Ti így együtt voltatok és lehettek az Omega. Az

    VálaszTörlés
  4. Soha nem voltam Omega rajongó, de nagyra tartom a munkátokat és nagyon is tisztelem a csapat összes tagját. Szememben az Omega a tisztaság és a megkérdőjelezhetetlenség volt eddig. Döbbenten olvastam a fenti sorokat. Nem értem, hogy mi motiválhatja Kóbort? Tényleg jó lenne, ha sikerülne peren kívül megegyezni. Legalább Ti maradjatok meg nekünk - a régi "öregek" - mesebeli hősöknek ebben az amúgy is hazug világban.

    VálaszTörlés
  5. Ezzel a gondolattal egyut értek veled:Sajnos ide jutottunk,de amig csak csúnyákat mondott rólam,magamban legyintettem,hogy csak egy vénember szánalmas fecsegése

    VálaszTörlés
  6. Valahogy ezt már évekkel ezelőtt kezdtem megérezni. Azt láttam, hogy a következő generáció tehetségeinek kezdődik a staféta átadása, ami az együttessel közös fellépésen tetszett, de egyre inkább feltűnt, hogy ifjúkori kedvencem a "frontember" egyre nagyobb fókuszt mutat az összképből. A Hősök tere már kételyeket ébresztett, néhány hozzászólásban aggódtam is, hogy a politika nehogy szétverje, a több mint fél évszázad munkáját és egységét. A felcsúti eset, az már mondhatni betette a kaput. (Eszembe villant a sajtóhír Mecky korábbi devizahiteléről is.)Még előtte a közös koncert is már erőltetettnek tűnt, látszott a színpadon az arckifejezésekből, hogy ez már nem az a régi. Megőrzöm a szép emlékeket, és sajnálattal szemlélem a folyamatot. Ezt tényleg nem gondoltam volna soha. Maradok a zenétek tisztaságánál. Minden jót kívánok továbbra is, győzzön a becsület!

    VálaszTörlés
  7. Érdemes lenne aludni még párat ,szerintem ez a megnyilatkozás csak egy hirtelen indulat műve ...

    VálaszTörlés